Kodin lämmitys – suunnittelemme, myymme ja asennamme Lahdessa ja lähikunnissa

Kun kodin lämmitys on mielessä, käänny puoleemme. Nurminen Tapio Tmi suunnittelee, myy ja asentaa kodin ympäristöystävälliset ja kustannustehokkaat lämmitysjärjestelmät Päijät-Hämeessä. Valikoimiimme kuuluvat lattialämmitys, lämpöpumput, aurinkokeräimet ja sähkökattilat. 

Lämmitysjärjestelmän suunnittelu

Lämmitysjärjestelmän suunnittelu on syytä tehdä huolella. Hyvin suunniteltu kodin lämmitys maksaa itsensä nopeasti käytössä takaisin ja tarjoaa vuosiksi huoletonta, lämmintä asumista edullisesti. Hyödyntämällä lämmityksessä uusiutuvia energiamuotoja, voidaan välttää uusiutumattomien energialähteiden hintojen ailahtelujen ja nousun aiheuttamat kulut. Uusiutuvat energialähteet ovat nykyaikana usein kustannustehokkain vaihtoehto.

Tukilämmitys nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle?

Onko kodissasi jo esimerkiksi öljylämmitys? Haluatko vähentää lämmityksen kustannuksia, muttet halua luopua vanhasta lämmitysjärjestelmästä? Uusiutuva energialähteitä hyödyntävät tuotteemme voidaan asentaa vanhan lämmitysjärjestelmän tueksi. Näin pystyt jopa puolittamaan lämmityskustannukset, mutta voit myös pitää vanhan lämmitysjärjestelmän varalle. Nykyaikaiset lämpöpumput pystyvät myös talven pakkasilla hyödyntämään maahan, veteen tai ilmaan varastoitunutta energiaa.

Lämmitystä mietittäessä valitaan kaksi asiaa: energiantuotanto ja jakojärjestelmä

Kun lähdemme suunnittelemaan kodin lämmitystä, valitsemme käytännössä kaksi asiaa. Toinen on lämmitysenergiantuotantotapa. Näitä ovat esimerkiksi öljy, sähkö, aurinkoenergia. Tämän lisäksi mietitään sopivin jakojärjestelmä, joka voi olla esimerkiksi ilmakierto (ilmalämpöpumppu) tai vesikiertojärjestelmä (lattialämmitys). Joskus erilaisia jakojärjestelmiä voidaan yhdistellä, esimerkiksi sähkökattilan avulla.

Lämmitysjärjestelmän myynti

Tarjoamme asiakkaillemme koko paketin suunnittelusta asennukseen. Päämiehiämme ovat alan johtavat valmistajat, joiden laajasta valikoimasta valitsemme kotiisi parhaiten sopivat tuotteet. Tuotteitamme ovat muun muassa Warmia-lattialämmitys, Jämän ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput. 

Lue lisää lattialämmityksestä ja lämpöpumpuista.

Lämmitysjärjestelmän asennus

Kodin lämmitys on meillä kokonaisvaltainen projekti. Hoidamme myös lämmitysjärjestelmän asennuksen, joten asiakkaidemme ei tarvitse erikseen etsiä tekijöitä urakalle. Lämmitysjärjestelmän hankkiminen meiltä onkin edullista ja varmasti tarkkaan kodillesi suunniteltu. Lämmitysjärjestelmän asennus on yleensä nopea toimenpide ja esimerkiksi maalämpöpumpunkin asennus vie vain noin 1–2 päivää. Lattialämmitys tehdään yleensä talon perustusvaiheessa, hyvin alussa rakennusprojektia. Hoidamme asennukset Päijät-Hämeen alueella. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että voit saada palveluistamme kotitalousvähennystä. Tutustu aiheeseen tarkemmin Verohallinnon sivuilla.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • lämpöpumppu lahti
  • lämpöpumppu lahti
  • lämpöpumppu lahti