Kodin lämmitys – suunnittelemme, myymme ja asennamme Lahdessa ja lähikunnissa

Kun kodin lämmitys on mielessä, käänny puoleemme. Nurminen Tapio Tmi suunnittelee, myy ja asentaa kodin ympäristöystävälliset ja kustannustehokkaat lämmitysjärjestelmät Päijät-Hämeessä. Valikoimiimme kuuluvat lattialämmitys, lämpöpumput, aurinkokeräimet ja sähkökattilat. 

Lämmitysjärjestelmän suunnittelu

Lämmitysjärjestelmän suunnittelu on syytä tehdä huolella. Hyvin suunniteltu kodin lämmitys maksaa itsensä nopeasti käytössä takaisin ja tarjoaa vuosiksi huoletonta, lämmintä asumista edullisesti. Hyödyntämällä lämmityksessä uusiutuvia energiamuotoja, voidaan välttää uusiutumattomien energialähteiden hintojen ailahtelujen ja nousun aiheuttamat kulut. Uusiutuvat energialähteet ovat nykyaikana usein kustannustehokkain vaihtoehto.

Tukilämmitys nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle?

Onko kodissasi jo esimerkiksi öljylämmitys? Haluatko vähentää lämmityksen kustannuksia, muttet halua luopua vanhasta lämmitysjärjestelmästä? Uusiutuva energialähteitä hyödyntävät tuotteemme voidaan asentaa vanhan lämmitysjärjestelmän tueksi. Näin pystyt jopa puolittamaan lämmityskustannukset, mutta voit myös pitää vanhan lämmitysjärjestelmän varalle. Nykyaikaiset lämpöpumput pystyvät myös talven pakkasilla hyödyntämään maahan, veteen tai ilmaan varastoitunutta energiaa.

Lämmitystä mietittäessä valitaan kaksi asiaa: energiantuotanto ja jakojärjestelmä

Kun lähdemme suunnittelemaan kodin lämmitystä, valitsemme käytännössä kaksi asiaa. Toinen on lämmitysenergiantuotantotapa. Näitä ovat esimerkiksi öljy, sähkö, aurinkoenergia. Tämän lisäksi mietitään sopivin jakojärjestelmä, joka voi olla esimerkiksi ilmakierto (ilmalämpöpumppu) tai vesikiertojärjestelmä (lattialämmitys). Joskus erilaisia jakojärjestelmiä voidaan yhdistellä, esimerkiksi sähkökattilan avulla.

Lämmitysjärjestelmän myynti

Tarjoamme asiakkaillemme koko paketin suunnittelusta asennukseen. Päämiehiämme ovat alan johtavat valmistajat, joiden laajasta valikoimasta valitsemme kotiisi parhaiten sopivat tuotteet. Tuotteitamme ovat muun muassa Warmia-lattialämmitys, Jämän ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput. 

Lue lisää lattialämmityksestä ja lämpöpumpuista.

Lämmitysjärjestelmän asennus

Kodin lämmitys on meillä kokonaisvaltainen projekti. Hoidamme myös lämmitysjärjestelmän asennuksen, joten asiakkaidemme ei tarvitse erikseen etsiä tekijöitä urakalle. Lämmitysjärjestelmän hankkiminen meiltä onkin edullista ja varmasti tarkkaan kodillesi suunniteltu. Lämmitysjärjestelmän asennus on yleensä nopea toimenpide ja esimerkiksi maalämpöpumpunkin asennus vie vain noin 1–2 päivää. Lattialämmitys tehdään yleensä talon perustusvaiheessa, hyvin alussa rakennusprojektia. Hoidamme asennukset Päijät-Hämeen alueella. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että voit saada palveluistamme kotitalousvähennystä. Tutustu aiheeseen tarkemmin Verohallinnon sivuilla.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nurminen Tapio Tmi
Purokatu 29
15200 LAHTI

Y-tunnus: 1892806-9
Puh: 040 504 8555

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Nurminen Tapio Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.