Lattialämmitys myynti ja asennus Lahti ja Päijät - Häme

Lattialämmitys on hyvä vaihtoehto kodin lämmitykseen. Nurminen Tapio Tmi toimii Päijät-Hämeessä ja Lahdessa. Suunnittelemme, myymme ja asennamme lattialämmitykset ja muut lämmitysjärjestelmät. Edustamme Warmian lattialämmitystä, joka on suomalainen, korkeatasoinen lattialämmitysjärjestelmä. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta lattialämmityksestä kotiisi.

Warmia-lattialämmitys

Moderni energiatehokas ratkaisu kotiin ja vapaa-ajan asuntoon

Warmia-lattialämmitys suunnitellaan yksilöllisesti jokaiseen kotiin. Lattialämmitys ei ole sidottu mihinkään tiettyyn energiamuotoon, vaan uusiutuvat energialähteet, kaasu, sähkö ja öljy sopivat kaikki hyvin Warmia-lattialämmityksen energialähteeksi. Myös asennuksen jälkeen lämmitysmuodon vaihtaminen on ongelmatonta. Warmia-lattialämmityksen avulla on helppo koti lämmittää harkitusti ja energiaa säästäen: lämmönjako kohdennetaan oikeaan tilaan, oikealla teholla.

Luotettavaa huipputekniikkaa – jokainen kohde suunnitellaan yksilöllisesti

  • Menoveden maksimilämpötila 40 astetta
  • Putken käyttöikä noin 500 vuotta
  • 5-kerroksiselle MIDI-komposiittiputkella CE/ETA-sertifikaatti
  • Putkilla 30 vuoden materiaalitakuu

Korkealaatuiset komponentit

Patentoitu RST-jakotukki, jonka käyttöominaisuudet ovat markkinoiden parhaat ja korroosionkestävyys erinomainen. Asennus Warmia-jakokaappiin tai suoraan seinälle.

Huonekohtainen termostaatti mittaa huoneen lämpötilaa ja pitää lämmön halutulla tasolla. Täysin äänetön termostaatti on saatavilla myös LCD-näytöllä, josta huoneen lämpötilaa voi tarkkailla.

Automaatiojärjestelmä huolehtii siitä, että säätöyksikkö ohjaa ulkoilman lämpötilan mukaan halutun lämpöistä menovettä jakotukeille.

Haluatko tietää lisää?

Kerromme mielellämme lisää Warmia-lattialämmityksestä. Voit myös lukea lisää Warmian esitteestä.

Tutustu esitteeseen (PDF)

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nurminen Tapio Tmi
Purokatu 29
15200 LAHTI

Y-tunnus: 1892806-9
Puh: 040 504 8555

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Nurminen Tapio Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.