Lattialämmitys myynti ja asennus Lahti ja Päijät - Häme

Lattialämmitys on hyvä vaihtoehto kodin lämmitykseen. Nurminen Tapio Tmi toimii Päijät-Hämeessä ja Lahdessa. Suunnittelemme, myymme ja asennamme lattialämmitykset ja muut lämmitysjärjestelmät. Edustamme Warmian lattialämmitystä, joka on suomalainen, korkeatasoinen lattialämmitysjärjestelmä. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta lattialämmityksestä kotiisi.

Warmia-lattialämmitys

Moderni energiatehokas ratkaisu kotiin ja vapaa-ajan asuntoon

Warmia-lattialämmitys suunnitellaan yksilöllisesti jokaiseen kotiin. Lattialämmitys ei ole sidottu mihinkään tiettyyn energiamuotoon, vaan uusiutuvat energialähteet, kaasu, sähkö ja öljy sopivat kaikki hyvin Warmia-lattialämmityksen energialähteeksi. Myös asennuksen jälkeen lämmitysmuodon vaihtaminen on ongelmatonta. Warmia-lattialämmityksen avulla on helppo koti lämmittää harkitusti ja energiaa säästäen: lämmönjako kohdennetaan oikeaan tilaan, oikealla teholla.

Luotettavaa huipputekniikkaa – jokainen kohde suunnitellaan yksilöllisesti

  • Menoveden maksimilämpötila 40 astetta
  • Putken käyttöikä noin 500 vuotta
  • 5-kerroksiselle MIDI-komposiittiputkella CE/ETA-sertifikaatti
  • Putkilla 30 vuoden materiaalitakuu

Korkealaatuiset komponentit

Patentoitu RST-jakotukki, jonka käyttöominaisuudet ovat markkinoiden parhaat ja korroosionkestävyys erinomainen. Asennus Warmia-jakokaappiin tai suoraan seinälle.

Huonekohtainen termostaatti mittaa huoneen lämpötilaa ja pitää lämmön halutulla tasolla. Täysin äänetön termostaatti on saatavilla myös LCD-näytöllä, josta huoneen lämpötilaa voi tarkkailla.

Automaatiojärjestelmä huolehtii siitä, että säätöyksikkö ohjaa ulkoilman lämpötilan mukaan halutun lämpöistä menovettä jakotukeille.

Haluatko tietää lisää?

Kerromme mielellämme lisää Warmia-lattialämmityksestä. Voit myös lukea lisää Warmian esitteestä.

Tutustu esitteeseen (PDF)

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • lämpöpumppu lahti
  • lämpöpumppu lahti
  • lämpöpumppu lahti