Lattialämmityksen myynti ja asennus Lahti ja Päijät-Häme

Katso yhteystiedot

Lattialämmitys on hyvä vaihtoehto kodin lämmitykseen. 

Nurminen Tapio Tmi toimii Päijät-Hämeessä ja Lahdessa. Suunnittelemme, myymme ja asennamme lattialämmitykset ja muut lämmitysjärjestelmät. Edustamme Warmian lattialämmitystä, joka on suomalainen, korkeatasoinen lattialämmitysjärjestelmä. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta lattialämmityksestä kotiisi.

Warmia-lattialämmitys – Moderni, energiatehokas ratkaisu kotiin ja vapaa-ajan asuntoon

Warmia-lattialämmitys suunnitellaan yksilöllisesti jokaiseen kotiin. Lattialämmitys ei ole sidottu mihinkään tiettyyn energiamuotoon, vaan uusiutuvat energialähteet sekä kaasu, sähkö ja öljy sopivat kaikki hyvin Warmia-lattialämmityksen energialähteeksi. Myös asennuksen jälkeen lämmitysmuodon vaihtaminen on ongelmatonta. 

Warmia-lattialämmityksen avulla on helppo lämmittää koti harkitusti ja energiaa säästäen: lämmönjako kohdennetaan oikeaan tilaan, oikealla teholla.

Saat meiltä myös lämpöpumput

Luotettavaa huipputekniikkaa – jokainen kohde suunnitellaan yksilöllisesti

  • Menoveden maksimilämpötila 40 astetta

  • Putken käyttöikä noin 500 vuotta

  • 5-kerroksiselle MIDI-komposiittiputkella CE/ETA-sertifikaatti

  • Putkilla 30 vuoden materiaalitakuu

Kysy lisätietoja!

Korkealaatuiset komponentit

Patentoitu RST-jakotukki, jonka käyttöominaisuudet ovat markkinoiden parhaat ja korroosionkestävyys erinomainen. Asennus Warmia-jakokaappiin tai suoraan seinälle.


Huonekohtainen termostaatti mittaa huoneen lämpötilaa ja pitää lämmön halutulla tasolla. Täysin äänetön termostaatti on saatavilla myös LCD-näytöllä, josta huoneen lämpötilaa voi tarkkailla.


Automaatiojärjestelmä huolehtii siitä, että säätöyksikkö ohjaa ulkoilman lämpötilan mukaan halutun lämpöistä menovettä jakotukeille.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse